O premieră în arta teatrală este scopul pe care şi l-au propus actorii teatrului „Ginta Latină”. Echipa a creat o poveste în care rolurile principale le-au revenit... celor mai talentaţi romi din ţară.

„Teatrul are o singură menire, să vină spectatorii în sala lui şi ceea ce propune teatrul să fie de folos spectatorilor. Spectacolul de astăzi chiar e o reuşită, hai să-i zic aşa. Am făcut o poveste de dragoste, o poveste de demnitate, o poveste unde e mândria omenească, fiindcă nu poţi să desparţi romul de român”, afirmă directorul Teatrului „Ginta Latină”, Tudor Ţărnă.

La montarea poveştii „Pădurea fermecată” au fost implicaţi compozitori, scenarişti, şi coregrafi profesionişti. Toate pentru ca rezultatul final să depăşească orice aşteptare. Actorii şi-au stors toată energia pe scenă pentru a reaminti că „inima de ţigan” nu piere niciodată.

Cu o tematică abordată în premieră pentru ţara noastră, evenimentul a atras zeci de spectatori. La vizionarea producţiei teatrale au venit atât amatori cât şi actori consacraţi din ţară.