Actriţa Debbie Reynolds a murit la o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher

Actriţa Debbie Reynolds a murit la o zi după decesul fiicei sale Carrie Fisher
Sursa: jurnal.md/europafm.ro Foto: AFP 29.12.2016 10:28
Cunoscută mai ales pentru rolul său în comedia muzicală „Singin’ in the Rain” (din 1952), Debbie Reynolds a murit miercuri la Los Angeles, la 84 de ani, la doar o zi de la decesul fiicei sale, Carrie Fisher, celebra prinţesă Leia din seria „Star Wars”.

Potrivit portalului de ştiri despre vedete TMZ, Debbie Reynolds ar fi fost spitalizată de urgenţă mai devreme, miercuri, după ce ar fi suferit un atac cerebral.

„A dorit să fie cu Carrie”, a declarat Todd Fisher, fiul său.

Actriţa era bulversată de decesul fiicei sale Carrie Fisher la numai 60 de ani, marţi, la Los Angeles, urmare a unei crize cardiace.

Debbie Reynolds a scris în aceeaşi zi un scurt mesaj pe Facebook, semnat „mama lui Carrie”: „Mulţumesc tuturor celor care au ştiut să aprecieze darurile şi talentele fiicei mele geniale şi adorate. Vă sunt recunoscătoare pentru gândurile şi rugăciunile voastre, care o vor ghida de acum spre următoarea sa etapă”.

Născută la 1 aprilie 1932, la El Paso, în Texas, Debbie Reynolds a fost măritată cu Eddie Fisher, cântăreţ şi vedetă de televiziune.

Carrie Fisher s-a născut din căsătoria lor. Dar mariajul părinţilor săi a eşuat după patru ani, când Eddie Fisher a părăsit-o pe Debbie Reynolds pentru Elizabeth Taylor.

În 1964, Debbie Reynolds a primit o nominalizare la Oscar, ca protagonistă a filmului „The Unsinkable Molly Brown”.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP