"Carrie se află în stare stabilă. Dacă există schimbări, le vom anunţa", a scris pe Twitter actriţa în vârstă de 84 de ani, devenită celebră pentru rolul său din filmul "Cântând în ploaie".

Mesajele de susţinere ale interpretei Prinţesa Leia din saga 'Star Wars' au continuat să curgă duminică, mai ales din partea celui care îl joacă pe fratele său geamăn, Luke Skywalker, în aceste aventuri intergalactice, actorul Mark Hamill.

El a urat sărbători fericite utilizatorilor de Twitter, "mai ales pentru Super Cool sora sa din Spaţiu @Carrie Fisher)", adăugând haştagul #XmasPrincessPleaseComeHome.

Puţin mai târziu el a postat mai multe poze ale actriţei din primul 'Star Wars' lansat în 1977 cu mesajul "tot ceea ce îmi doresc de Crăciun este ca Forţa să fie alături de Carrie".Carrie Fisher, cunoscută în special pentru apariţia în franciza "Star Wars", a suferit un atac de cord la bordul unui avion ce efectua o cursă pe ruta Londra-Los Angeles. Vedeta în vârstă de 60 de ani a fost preluată de o echipă de intervenţie imediat după ce avionul a aterizat la Los Angeles şi a fost transportată la spital.

Potrivit cotidianului Los Angeles Times, starea actriţei era gravă şi înainte de aterizare pasagerii i-au administrat primul ajutor pentru că încetase să respire.

Todd Fisher, fratele actriţei, a spus că medicii au reuşit să o stabilizeze, dar a precizat că nu poate furniza alte detalii cu privire la starea ei, sau cu privire la ce s-a întâmplat în timpul zborului.