Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că nu protejează viaţa privată a copiilor lor

Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că nu protejează viaţa privată a copiilor lor
Sursa: www.agerpres.ro Foto: AP 23.12.2016 09:30
Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că expune viaţa privată a copiilor lor şi i-a cerut judecătorului să secretizeze detaliile privitoare la aceştia în cadrul procesului de divorţ, extrem de mediatizat, de soţia sa.

Avocaţii lui Pitt (52 de ani) afirmă că actriţa, care a intentat divorţ în luna septembrie, nu este interesată suficient de bunăstarea copiilor cuplului şi susţin că echipa legală a acesteia tinde să îi denigreze public pe copii — potrivit unei moţiuni depuse miercuri la o instanţă din Los Angeles.

Echipa actorului argumentează că vedeta din „Maleficent” a încălcat în special un acord privind protecţia vieţii private a celor şase copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 15 ani, dezvăluind numele psihoterapeuţilor consultaţi de către familia lor.

Jolie, care doreşte divorţul de actor, pe motiv de „diferenţe ireconciliabile", a cerut custodia completă a copiilor, în timp ce actorul îşi doreşte custodia comună.

Pitt a primit până în prezent permisiunea de a-şi vizita copiii, dintre care trei au fost adoptaţi, doar sub supravegherea un terapeut, în cadrul unui acord de custodie temporară.

O audiere care analizează moţiunea depusă de Brad Pitt a fost fixată pentru data de 17 ianuarie.

Ştiri similare

Ştiri NON-STOP