Roşcovanul familiei regale, în vârstă de 32 de ani, se declară topit după superba brunetă, celebră pentru rolul lui Rachel Zane din serialul american de succes,  „Suits”.„Eşti mai fericit decât a fost în toţi aceştia ani. Are parte de o perioadă liniştită în viaţa lui, iar Meghan a apărut la momentul potrivit”, a declarat un prieten de-al prinţului pentru Sunday Express.

Formează un cuplu din luna mai

Meghan (35 de ani)  este născută în Los Angeles, SUA, însă în prezent locuieşte în Toronto, unde se filmează celebrul serial. Ea şi Harry s-au cunoscut în luna mai, în Toronto, când prinţul se afla acolo pentru a-şi promova „Invictus Games”, pentru oamenii cu dizabilităţi.

De atunci, actriţa a făcut mai multe călători la Londra pentru a-l vedea pe Harry, cu care a petrecut alături de prietenii lui şi roşcovanul i-a făcut cunoştinţă şi cu ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul William şi Kate Middleton.  Un apropiat al familiei regale a declarat chiar că William şi Kate au plăcut-o foarte tare pe Meghan şi o consideră potrivită pentru Harry.

Cei doi se văd în fiecare săptămână şi profite de timpul pe care îl au împreună ca să se bucure cât mai mult unul de celălalt, atracţia dintre ei fiind extrem de vizibilă.

Palatul Kensington nu au vrut să comenteze subiectul, precizând că este un „subiect personal”.