1. Aston Martin DB5

Maşina iconică din James Bond, Aston Martin DB5 este una dintre cele mai luxoase şi sexy automobile din toate timpurile. Vehiculul a fost lansat pe piaţă în 1963.

2. Audi A7

Audi A7 are un design emoţionant, un caracter sportiv şi o tehnologie inovativă. Această maşină întruneşte trei caracteristici: eleganţă sportivă, confort şi spirit practic.

3. Toyota 2000 GT

Toyota 2000 GT a fost lansată în 1965 la Salonul Auto de la Tokyo, fiind unul dintre primele automobile sport adevărate produse în Japonia. Designul acestui model a rupt toate concepţiile despre cum trebuie să arate un automobil sport din anii 60 în Japonia. Fluid, cu forme rotunde, de o simplitate dezarmantă, designul modelului 2000 GT a fost o revoluţie pentru Toyota.

4. Singer Porsche 911

O vedetă rock care dă o nouă viaţă unui model clasic de Porsche. Pare un scenariu de film, dar este o întâmplare adevărată. Producţia de modele Singer 911 este extrem de limitată, iar preţul este pe măsură. Doar cinci exemplare au fost construite până acum, iar compania poate construi maxim zece pe an. Durează cinci luni pentru ca un model să fie gata, iar preţul porneşte de la 250.000 dolari pentru fiecare exemplar.

5. Porsche 928

Automobilul este unul dintre puţinele modele din gama producătorului de automobile sportive dotat cu un propulsor montat în partea frontală a maşinii şi nu în spate aşa cum se obişnuia.

6. Jaguar E-type

Jaguar E-type, un automobil cu stil ce a făcut istorie. Modelul a fost fabricat între anii 1961 şi 1975 şi este cunoscut sub numele de Jaguar XK-E. În anii 60 a fost considerată una dintre cele mai bune automobile sport, cu performanţe uluitoare pentru acele vremuri şi cu un design revoluţionar.

7. Mercedes Benz 230SL
 
Apariţia modelului 230 SL cu proporţiile sale neobişnuite şi un aspect aparte, cu plafonul unic care îi armonizează aspectul, ci şi accentuează rigiditatea structurii, sporind astfel siguranţa maşinii.

8. Tesla Model S P85D

Cea mai puternică versiune a sedanului Model S este P85D, care are două motoare electrice şi poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,2 secunde. Totodată, experţii consideră că acest vehicul este unul dintre cele mai sexy automobile.

9. Rolls Royce Phantom Drophead Coupe
 
Designul maşinii este inspirat din tehnologia avioanelor de luptă, vopseaua fiind una specială intitulată Diamond Black, în timp ce designul pentru ramele parbrizului este inspirat dintr-un material anti-radar folosit în aviaţie.

10. Alfa Romeo 4C
 
Alfa Romeo 4C este acel gen de maşină care ajunge foarte repede în visurile noastre - motor median, caroserie foarte uşoară, un design nemuritor şi un sunet preparat cu atenţie pentru a-ţi face piele de găină.

11. Lamborghini Murcielago

Lamborghini Murcielago este un bolid pe placul devoratorilor de viteză, iar interiorul automobilul are un design aparte.

12. Maserati Quattroporte

Quattroporte este un automobil în care se îmbină cu succes caracteristicile unui sportcar cu cele ale unei berline de lux. Maşina este o creaţie a unui designer italian.

13. Icon BR

Automobilul este deosebit prin farmecul rustic. Icon BR este visul oricărui călător.

14. Fiat 500

Fiat 500 este o maşină atractivă, ce reflectă puterea, istoria şi misiunea companiei Fiat.

15. Alfa Romeo Giuletta Spider

Un mijloc de conducere faimos care se caracterizează prin putere.

 
16. BMW E30 M3
 
BMW E320 M3 este un model sport al automobilului BMW 3, fabricat în Germania din anul 1986.

17. Duesenberg SJ
 
Duesenberg este una dintre cele mai rare mărci auto ale perioadei interbelice, fiind produse doar trei exemplare. Unul dintre exemplare a fost vândut în cadrul unei licitaţii pentru nu mai puţin de 4.510.000 dolari.

18. Dodge Challenger

Dodge Challenger este noul muscle-car american cu peste 600 de cai putere şi reprezintă unul dintre cele mai sexy şi puternice vehicule.

19. Datsun 240Z

Datsun 240Z este renumit pentru asemănarea izbitoare cu Jaguar E-Type, iar acest model clasic este din 1972.

20. Citroën DS

Brand-ul DS este creionat cu multă excelenţă, iar designul este unul avangardist.

21. Lotus Esprit

Automobilul Lotus Esprit, transformat în 1977 în submarin pentru filmările de la pelicula „The Spy Who Loved Me”, din seria James Bond, iar mai apoi a fost vândut cu 550.000 lire sterline.

22. Talbot Lago T150 C SS
 
Bijuteria Talbot Lago T150 C SS din 1938 a  primit supranumele de „goute d'eau” (picătură de apă).

23. Aston Martin Lagonda

Lagonda este cel mai luxos model al tuturor timpurilor al brand-ului Aston Martin.

24. Acura NSX
 
Este unul dintre cele mai puternice, luxoase şi sexy automobile din toate timpurile.

 25. Saab 900 Turbo
 
Saab 900 Turbo este un model care a ajuns să fie cunoscut în lumea întreagă drept cea mai reuşită maşină a suedezilor din toate timpurile.