VIDEO

Moldcell şi Abonament YOU la Festivalul Urban Vibes

Moldcell şi Abonament YOU la Festivalul Urban Vibes
Sursa: jurnal.md Foto: jurnal.md 22.09.2017 10:46
Hey, YOU, în sfârşit, ne-am cunoscut! Te-am zărit în mulţime, la cel mai cool eveniment de artă urbană – Urban Vibes! Tânăr, rebel, talentat şi ambiţios, ai dansat, ai creat cele mai impresionante graffiti, te-ai distrat pe cinste şi ne-ai povestit, cum reuşeşti să îmbini atâtea talente. Şi anume despre asta vorbim în reportaj. 

Tu ne-ai învăţat, cum să ne urmăm visele, iar noi am transpus în viaţă libertatea în comunicare.

YOU este primul abonament Moldcell care se adaptează perfect la nevoile tale de comunicare. Acum nu te mai limitezi atunci când apelezi în afara reţelei sau internaţional, pentru că YOU include până la 400 minute naţionale, convertibile internaţional. La ele, TU alegi volumul de trafic perfect pentru tine.

Un alt avantaj YOU este comunicarea gratuită şi nelimitată cu 3 numere în reţea, la orice oră şi în orice zi, indiferent de planul YOU selectat.

Iar cu oţiunea EXTRA poţi adăuga 50 minute naţionale sau 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Poţi să-ţi activezi concomintent minute şi GB, ba mai mult – o poţi face de 3 ori pe lună. Adaugă minute! Petreci mult timp pe net? – Activează mai mult trafic! 

YOU #LiberSăFiiTU

 

Ştiri similare

ULTIMELE ŞTIRI