„Rezultatul pe care-l afişează CEC nu este în totalitate ceea ce a votat cetăţeanul, este suplimentat de frauda pe care a produs-o Plahotniuc, împreună cu Dodon şi Şevciuk”, a declarat Andrei Năstase.

Totodată, liderul PPDA accentuează şi faptul că Plahotniuc nu o va recunoaşte pe Maia Sandu preşedinte, pentru că asta ar însemna că odată cu învestirea sa se va deschide şi drumul oligarhului spre puşcărie.

„Plahotniuc nu-şi poate permite luxul de a schimba rezultatul alegerilor, pentru că asta ar însemna să organizeze alegeri noi sau să o recunoască pe Maia Sandu preşedinte. Odată recunoscută Maia Sandu preşedinte, drumul lui către puşcărie este deschis”, a adăugat liderul mişcării protestatare.

De asemenea, Năstase a declarat că regretă că în Republica Moldova există politicieni precum Dodon, care nu-şi pot recunoaşte greşelile sau precum „unionistul” Ghimpu, care se bucură de victoria unui candidat prorus.

„Regretăm că în Republica Moldova există încă politicieni precum Igor Dodon, care nu poate să recunoască greşelile pe care le-a făcut, nu poate să fie de acord cu renumărarea voturilor, să fie de acord cu audierea în Parlament a şefului CEC şi a ministrului de Externe. Regret că avem asemenea în politică ca Ghimpu, care era cu gura până la urechi de bucurie că a câştigat Dodon”, a spus preşedintele PPDA.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.